Follow:

VOORUITBLIK 2016

En toen zaten we alweer een aantal dagen in 2016! Wat gaat de tijd toch belachelijk snel. Vorige week keek ik nog terug op 2015 en vandaag wil ik eventjes kort vooruit kijken naar 2016. Benieuwd of ik al plannen heb voor dit jaar en hoe ik er tegen aan kijk? Lees dan snel verder!

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik een klein beetje ‘op zie’ tegen 2016. Wat eigenlijk best wel een beetje belachelijk is haha, het is namelijk niet alsof ik nu al weet dat me erge dingen te gebeuren staan of iets. Maar het is zo dat de jaren voor 2015 nou niet mijn beste jaren zijn geweest. Er waren geen hoogtepunten en enkele jaren zelfs dieptepunten. Maar zoals je in mijn terugblik hebt kunnen lezen, was 2015 absoluut een geweldig jaar! Ik heb een opleiding afgerond, ben aan de pabo begonnen, heb een geweldige vakantie gehad en heb een mooie relatie gekregen. 
Door al die hoogtepunten ben ik juist een beetje bang geworden dat 2016 dit lang niet gaat kunnen evenaren. Terwijl dat eigenlijk heel stom is. Heb ik echt vergelijkbare hoogtepunten nodig om 2016 een prachtig jaar te laten worden? 
Sowieso vind ik die hele nieuw jaar, nieuwe kansen hype een beetje stom worden. 2015 was top, op de laatste dag van 2015 was (en nu nog steeds ben) ik dolgelukkig. Waarom moet 2016 dan een nieuw boek of hoofdstuk of whatever worden en kan ik niet gewoon op dit gevoel doorkabbelen? 
Maar goed, genoeg gezeurd!

2016:

Antwerpen | Yesss, een ding waar ik zeker van ben. In februari gaan we namelijk met de studievereniging naar Antwerpen. Ik heb er onwijs veel zin in, samen met mijn vriend en vrienden! Het gaat een top weekend worden! 

Gezondheid | Dit wil ik aankomend jaar weer op gaan pakken! Weer wat meer gaan sporten en ik wil proberen te gaan hardlopen. Het is echt nodig, vooral sinds ik een vriend heb die me vet wilt mesten! Daarnaast wil ik dus wat gezonder gaan eten doordeweeks, zodat hij me in het weekend met een gerust hart vet kan mesten haha. 

Vrienden | Afgelopen jaar heb ik heel wat nieuwe mensen leren kennen die inmiddels goede vrienden van me zijn geworden. Dit wil ik natuurlijk doorzetten en ik moet echt wat meer tijd vrij maken om wat vaker leuke dingen met ze te gaan doen! (Marloes, elke maand he haha!)

Liefde | Ik hoop natuurlijk dat ik nog heel lang samen mag blijven met mijn vriend en dat we samen mooie momenten mee gaan maken <3. 

School | Dit is absoluut een van mijn belangrijkste voornemens van 2016. Ik ga hartstikke hard mijn best doen om in een jaar mijn propedeuse te gaan halen. Dat lijkt me zo fijn! 

Stage | Ook een ding wat sowieso gaat gebeuren; mijn eerste stage in de bovenbouw. God wat vind ik spannend maar ik ga mijn best doen om er iets moois van te maken! 

Blog | Pff ja mijn blog, aan de ene kant is het mijn kindje en aan de andere kant verwaarloos ik mijn kindje de laatste tijd een beetje. De tweede helft van 2015 is eigenlijk toch wel een grote tegenvaller geweest qua bloggen. Ik kon er de tijd en zin niet voor vinden. Ik ben natuurlijk met een nieuwe blog begonnen wat toch best lastig is geweest. Maar ik ga echt mijn best doen om in 2016 gewoon weer met regelmaat te bloggen en ook weer de motivatie die ik eerst hier altijd voor had weer terug te vinden! 

Q: Wat is jouw belangrijkste voornemen voor 2016?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply carolien

  Heel veel succes met deze doelen/voornemens. Ik wens je alle goeds toe voor dit jaar!

  januari 4, 2016 at 7:24 am
 • Reply Sabrina

  Mooi lijstje zeg! En inderdaad, dat 2015 een heel goed jaar was betekent niet dat 2016 het niet gaat worden (: Heel veel succes dit jaar!
  Sabrina onlangs geplaatst…TRAVEL DIARY | De magie van KopenhagenMy Profile

  januari 4, 2016 at 11:05 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  GELUKKIG NIEUWJAAR!

  Lieve bezoekers van LemonyLife. Wederom even een klein berichtje van mij. Ik wil jullie namelijk allemaal even een gelukkig nieuwjaar...

  Sluiten