Follow:

OPNIEUW EEN NIEUW BEGIN?

Jullie zullen wel denken, is het weer zo ver? Ja, het is weer zo ver. Al tijden zit ik in de knoop met mijn blog, ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Wat ik wel weet is dat ik niet wil stoppen en er het liefst elke dag aandacht aan besteed. Maar toch lukt het me niet. Waarom dan niet vraag je je af, en dat heb ik mezelf ook afgevraagd. Waarom lukt het me niet om iets te doen en vol te houden terwijl ik het in mijn hoofd wel graag wil?

Ik zit niet lekker in mijn vel

Afgelopen tijd heb ik veel nagedacht over mezelf en mijn leven. Ik heb de afgelopen tijd dingen gedaan die ik van mezelf moet doen, waar ik mezelf toe verplichtte. Zoals een stage lopen waar ik me helemaal niet gelukkig en op mijn gemak voelde. Ik stelde te hoge eisen aan mezelf en nu is dat stuk gelopen. Ik realiseer me nu dat ik de laatste tijd niet zo goed bezig ben geweest en niet voor mezelf heb gezorgd. En de realisatie dat daar nu verandering in moet komen is er gelukkig ook. Daarom ben ik gestopt met die stage en wil ik opnieuw beginnen. En met die beslissing wil ik ook wat andere dingen anders vorm gaan geven.

Maar wat dan?

Ik wil niet meer zomaar als een sneltrein door het leven gaan, ik wil niet meer altijd maar door gaan en niet stil staan bij de andere dingen. Daarom heb ik besloten me wat meer te gaan focussen op mijn mental health. En omdat ik weet dat ik echt niet de enige ben die af en toe niet lekker in z’n vel zit, teveel van zichzelf vraagt en hiermee worstelt heb ik besloten mijn reis hierin te delen met jullie, op mijn blog.

Hoe ziet dat er dan uit?

Lange tijd heb ik erover nagedacht hoe dat er dan uit moet komen te zien op mijn blog. Er zijn wat onderdelen die al langer terug komen op LemonyLife en die wil ik ook graag behouden, maar ik wil hier dus ook een aantal nieuwe onderwerpen aan toevoegen. Ik ben op volgend schema uitgekomen:

 • Maandag: mind
 • Dinsdag: lifestyle
 • Woensdag: beauty
 • Donderdag: health
 • Vrijdag: food
 • Zaterdag: flashback
 • Zondag: persberichten

Zoals je kunt zien blijft het weekend dus hetzelfde. Ik hou ervan om eten met jullie te delen, en de wekelijkse flashbacks horen er natuurlijk ook bij. Daarnaast krijg ik zoveel persberichten in mijn mailbox dat het zonde is daar niks mee te doen. En daarnaast zie je dus wat nieuwe onderwerpen die op dit moment een rol spelen in mijn leven. Door er artikelen over te schrijven, leer ik er zelf wat meer over maar kan ik jullie er ook wat van meegeven.
Komende week ben ik vrij ivm een stageweek die voor mij nu dus uitvalt en ik ben van plan deze week wat tijd in mijn blog te steken. Er zullen dus wat veranderingen aan komen. Ik wil graag een nieuwe header en ik wil aan de slag gaan met de onderwerpen, zodat deze ook op bovenstaande balk komen te staan.

Ik hoop dat ik tevreden ga zijn met deze verandering en dat ik niet meer zo’n grote onrust over mijn blog voel. Hiermee kan het weer de uitlaatklep worden die het een tijd terug ook voor mij was.

Q: wat vind jij van deze verandering?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Loes

  Ik ben heel benieuwd naar de veranderingen! Hopelijk voel je je snel weer fijn en trots op je blog.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #40 – Advent tijd en een hele leuke surpriseMy Profile

  december 4, 2017 at 9:56 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  ALTIJD MAAR MEER WILLEN

  Een van de dingen waar ik me qua mezelf het meeste aan kan ergeren is het feit dat ik nooit...

  Sluiten