FOOD FRIDAY | RAVIOLI MET KIP EN SPINAZIE IN FUNGHISAUS

Het werd weer eens tijd om een nieuwe recept te plaatsen op LemonyLife. Maar ik had er een beetje moeite mee om iets nieuws te bedenken. Totdat ik graag eens ravioli wilde eten maar niet zo goed wist wat ik erbij kon combineren. Dus toen mijn vriend met deze combinatie kwam, en dit heerlijk bleek te zijn wist ik dat ik dit recept met jullie moest delen! Het is een vrij simpel pastagerecht, met lekker veel groente dus ideaal voor een doordeweekse dag!

Ingrediënten voor twee personen:

  • 1 pak ravioli met kaas en noten
  • 150 gram kipfilet
  • 1 pak kastanjechampignons
  • 1 ui of 2 sjalotjes
  • 200 gram spinazie
  • 1 teentje knoflook
  • verse funghisaus van de AH (andere champignonsaus kan ook maar is minder lekker)
  • parmezaanse kaas

Kook als eerste de ravioli volgens de verpakking. Verhit hierna wat olie in de wok en bak de knoflook hier kort in mee.

Voeg de stukjes kipfilet toe en bak deze rondom bruin.  Bak de rode ui/sjalotjes voor 2 minuten mee.  Voeg de gesneden champignons en spinazie toe en laat dit goed slinken. Voeg als laatste de ravioli en saus toe en verhit het geheel goed.  Wanneer je het gerecht hebt opgeschept kun je nog naar smaak parmezaanse kaas toevoegen en je hebt een heerlijk pastagerecht!

Q: Met welke ingrediënten combineer jij ravioli?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

3 Comments

  1. Simone Vissers

    november 3, 2017 at 11:21 am

    Oooh lekker! Ik eet het ook graag met zalm, spinazie, champignons en boursin!

  2. Mevrouw Marloes

    november 4, 2017 at 2:50 pm

    Dit ziet er echt lekker uit zeg! De parmezaanse kaas laat het al meteen feestelijker ogen!
    Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Eigen huis & tuinMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
MIJN MAAND | NOVEMBER – TENTAMENWEKEN!?

Zoals je gisteren hebt kunnen lezen was oktober niet zo'n boeiende maand. Ondanks dat ik niet veel dingen heb ondernomen...

Sluiten